Nickerie.Net, woensdag 18 oktober 2006


Drieling geboren in Nickerie

Nickerie -  De afgelopen week beviel Desha Permila van een gezonde drieling in het Dr. L. Mungra Ziekenhuis te Nickerie. De trotse ouders zijn Desha Permila en Loegirin Resosetiko.

Foto: Een van de drieling meisjes in de couveuse.

De drieling, meisjes, maken het samen met hun moeder heel goed, maar moeten nog enkele dagen doorbrengen in het ziekenhuis. Ziekenhuisdirecteur R. Changoer sprak van een unieke bevalling na jaren in Nickerie. Verloskundige Jenny Pelswijk gaf DBS mee dat het eerste kindje tegen zeven over half twaalf ter wereld kwam. Het tweede kindje zag het levenslicht om vijf minuten voor twaalf, terwijl het derde om zes over twaalf is geboren. Van de ziekenhuisdirecteur krijgt de familie alvast een babybed als cadeau. Het ziekenhuis wilde niet kwijt of het hier gaat om een eeneiige drieling.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,17-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics