Nickerie.Net, woensdag 18 oktober 2006


Unity First Cricket Club wint jubileumtoernooi BICC

NIEUW-NICKERIE - Unity First Cricket Club uit Crabwood Creek Guyana heeft in het afgelopen weekeind het jubileumtoernooi van de Brits-Indische Cricket club (BICC) in Nickerie gewonnen. De Guyanezen kwamen reeds zaterdag, op de eerste speeldag in actie tegen Flamingo.

De vereniging uit Nickerie won de toss, verkoos eerst aan bat te gaan en vergaarde in 30 overs 208 runs voor het verlies van 9 wickets. Rayen Meghoe werd met zijn 81 runs beste batsman bij Flamingo. Unity First Cricket Club bleek sterkter te zijn dan de gastheren en won de strijd in de 16e over voor het verlies van slechts 3 wickets.

Oemesh Narain werd met zijn 93 runs de beste batsman bij de gasten. De winnaar nam het zondag op tegen BICC. De Guyanese vereniging won de toss en ging ook als eerste aan bat. In de 35ste over gaf het scorebord 202 runs all out aan. BICC bleek niet opgewassen te zijn tegen de sterke bowling van de gasten en kwam niet verder dan 140 runs. Bij de gasten liet aanvoerder Radjes Bipat 55 runs noteren en bij BICC bracht Lauren Basant 44 runs op zijn naam.

Richenel Small, voorzitter van BICC sprak van een geslaagd toernooi. Dit internationaal crickettoernooi werd georganiseerd in verband met het 75-jarig bestaan van BICC op 21 oktober.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,17-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics