Nickerie.Net, vrijdag 20 oktober 2006


Nickeriaanse cricketers willen in actie blijven

Speelterrein tijdelijk ingeruimd voor kermis

 

Richenell Small

Nieuw Nickerie Een combinatie van de cricketclub Flamingo en BICC zal het komende weekeinde een bezoek brengen aan de hoofdstad om er een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Op zondag zal gespeeld worden tegen een selectie van Paramaribo in het Dr. Snellenpark. Volgens de initiatiefnemers wordt deze wedstrijd georganiseerd omdat de kompetitie van Nickerie voor enige tijd stilgelegd zal worden in verband met een te houden kermis in het Cricketstadion van Nickerie.

Aangezien de cricketers niet stil kunnen zitten hebben zij het plan gevat om toch in wedstrijdverband uit te komen. Afgesproken is dat zowel Flamingo als BICC zes spelers zal afstaan voor de Nickeriaanse selectie. Bij BICC bestaan ook al plannen om daarna naar Guyana af te reizen om er enkele wedstrijden te spelen. Door Ashok Jiawan, die als sponsor van BICC optreedt, zijn reeds enkele attributen aangeschaft om de wedstrijden een speciaal karakter te geven. Deze activiteit staat in het kader van het 75 jarig bestaan van de club op 21 oktober van dit jaar.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,19-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics