Nickerie.Net, vrijdag 20 oktober 2006


Ook gratis oogbehandeling in Nickerie

Richenell Small

NIEUW NICKERIE Het zal de volgende week voor Nickerianen ook mogelijk zijn om in hun eigen district kosteloos behandeld te worden door Cubaanse oogspecialisten die momenteel in Suriname zijn. De behandeling zal  plaatsvinden in de periode 20 tot en met 23 oktober en vindt plaats in het kader van het Milagros project.  

Volgens de publiciteitsdienst van het Commissariaat is het project voor Nickerie tot tweemaal toe uitgesteld, maar nu heeft de leiding van het ministerie van Volksgezondheid toch besloten om de oogbehandeling mogelijk te maken voor ons district.

Voor een vlot verloop is besloten een registratie te laten plaatsvinden en wel vanaf 16 tot en m et 18 oktober. Deze registratie wordt gehouden op de verschillende poliklinieken van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), te weten Wageningen, Groot Henarpolder, Paradise en Corantijnpolder. Ook in het L. Mungra Streekziekenhuis is dit mogelijk.  

Er is reeds een schema opgesteld voor de behandelingen. Gestart zal worden opvrijdag 20 oktober te Wageningen, op de zaterdag wordt het te Paradise voor de Oostelijke Polders. Zondag 22 oktober is uitgetrokken voor de Westelijke Polders en op maandag 23 zullen de bewoners van Nieuw Nickerie aan de beurt komen. Het Commissariaat van Nickerie heeft de bevolking opgeroepen om zich tijdig te registreren teneinde het project zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,19-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics