Nickerie.Net, vrijdag 20 oktober 2006


Politie Nickerie werkt aan kwaliteitsverbetering

Ashley Lieveld

NIEUW NICKERIE – Het Korps Politie Suriname (KPS) werkt aan kwaliteitsverbetering van de dienstverlening .Om haar taak te water effectiever aan te kunnen, zal het Korps Politie Suriname haar manschappen beter professionaliseren op maritiem gebied.

Er zijn reeds surveillanceprojecten gestart. Verder zijn er ook projecten in voorbereiding met betrekking tot het aanpak van de overlastverzorgende criminaliteit. Nagegaan wordt nu welke delicten de meeste overlasten bezorgen voor de gemeenschap. Dit kan zijn verkeer, inbraak of iets anders.Volgens commissaris van politie Agnes Veira-Daniel, die Times deze informatie verschafte, wordt nu nagegaan wat de statistieken daarover zeggen “om te kijken waar je dus je inspanningen in stopt”. Veira, die de afgelopen week in Nickerie vertoefde in verband met het officiële startsein voor de uitbreiding en renovatie van het hoofdbureau van politie in Nickerie, deelde Times desgevraagd mee dat de leiding van het korps nog steeds voort gaat om de werkomstandigheden van het personeel te verbeteren. Ook is er een project in voorbereiding, welke behelst, dat de districten Nickerie en Saramacca via de verbindingen van de centrale meldkamer 115 te bereiken zijn. Dit project is volgens Veira ver in de voorbereiding en zal over niet al te lange tijd van start gaan.

 “We hopen dat we met dit project een verdere stap maken in het verbeteren van de kwaliteit van de organisatie en het personeelsbeleid om zodoende een hoogwaardige politiezorg te leveren. Verbetering van de werkomstandigheden van ons personeel is essentieel voor het leveren van een betere dienst aan de gemeenschap”, aldus commissaris van politie Agnes Veira-Daniel tegenover Times.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,19-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics