Nickerie.Net, dinsdag 24 oktober 2006


Braziliaanse wonderpark vanaf 27 oktober ook in Nickerie

Nickerie -  Vrijdagmorgen schrokken automobilisten van Nickerie zich een aap toen zij plotseling abnormaal lange Daf trucks met nogal vreemde attributen aan boord op hun weg tegen kwamen. Het wonderpark is vrijdag tegen kwart over elf met alle hebben en houden in Nickerie gearriveerd.

Het wonderpark van Colina Entertainment uit het naburige BraziliŽ heeft direct plaats genomen op het cricketveld van Nickerie waar alles in orde wordt gemaakt. Het Wonderpark start zijn activiteiten op 27 oktober. Op 5 november beŽindigt het zijn activiteiten en keert via Guyana terug naar een andere standplaats.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,24-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics