Nickerie.Net, maandag 30 oktober 2006


Consumptie Fernandes Limonade in Nederland rukt op

Rosita Leeflang, 30/10/2006

Paramaribo - Het succes van Fernandes Limonade groeit in Nederland. Om de marktpositie nog verder te versterken, is er eerder dit jaar samen met verschillende partners de actie ‘Win een VIP-trip naar Suriname’ opgezet. Het belangrijkste doel was volgens Shifai Ahmadali, marketing manager van Fernandes bij Coca Cola Nederland, “om de beleving van de limonade te hernieuwen”.

Enkele van de VIP-winnaars die het rood, groen en geel voor de ogen zag van de cocktails. En dan nog eens geinterviewd worden voor een televisieprogramma.

Een miljoen blikjes zijn in de verkoop gedaan en dit leverde twaalf winnaars op. Deze winnaars kwamen afgelopen woensdag aan in Suriname en mochten vijf dagen lang genieten van een VIP-reis waaraan naast Fernandes, ook Hertz (auto’s), de SLM (de winnaars mochten business class vliegen) en Kersten (hun verblijf was in suites van hotel Krasnapolsky) hebben meegedaan. Zij kregen vrijdagavond ook hun eigen VIP-party bij de gerenoveerde pool van het hotel. Daar sprak dWT met winnares Lilian Weeda, die Nederlandse is, maar altijd Fernandes drinkt. “Ik ben voor het eerst in Suriname, maar ook voor het eerst buiten Europa en het is een grote ervaring om de jungle zo mee te maken. (De winnaars hebben een bezoek gebracht aan het Kabalebo ressort...red). Ik voel me echt een VIP en wat me zeker zal bijblijven is de gastvrijheid van de Surinamers. Oh ja, en ik ben vol gepropt met lekker eten”, lacht Weeda. Ronald Ramdhani kwam na 25 jaar terug naar zijn geboorteland. Om te kunnen winnen, moesten zelfs zijn kinderen flink meedrinken. “Ik merk dat ik al die jaren veel heb gemist van mijn land en kom zeker terug met mijn kinderen. Ik ben als een koning behandeld.” Mike Lee van Studioprints en belast met de vormgeving, zegt dat het voor het eerst is dat zulke grote bedrijven een gemeenschappelijke actie hebben gevoerd. “Wij verkopen niet alleen onszelf maar ook het land. Het is toch wel wat anders om de aankondiging voor deze actie heel groot te zien staan in de Albert Hein (supermarkt...red).” Op de party zijn Fernandes cocktails geďntroduceerd. Van de cocktails gemaakt van de Green Punch, Cherry en Pineapple, viel de laatste het meest in de smaak.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,30-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics