Nickerie.Net, maandag 11 december 2006


Centrale markt Nickerie krijgt schoonmaakbeurt

Nickerie -  Een goede en transparante samenwerking tussen de marktmeester, buurtmanagers, de Brandweer en DC B.Shankar heeft erin geresulteerd dat de Centrale Markt een grondige schoonmaakbeurt krijgt. Wnd marktmeester mevrouw M.Kyte is erg blij met dit initiatief. Dit is volgens haar in geen jaren gedaan. Zij is van mening dat de markt een plaats is die hygiënisch en aantrekkelijk moet zijn voor de bezoekers.

 “Het is het tweede huis voor de marktverkopers die zeker meer dan een halve dag daar hun waar aan de man brengen” zegt Kyte. De wnd marktmeester deelde DBS verder mee dat de marktverkopers blij zijn met dit initiatief en dat zij ook vrijwillig hebben bijgedragen om reinigingsmiddelen te kopen. Buurtmanager A.Sardjoepersad deelde mee dat zij al meer dan twee weken bezig zijn met schoonmaakwerkzaamheden op de markt en dat er al behoorlijk wat werk is verzet.

Zo is het ragebollen al in een ver gevorderd stadium. Sardjoepersad heeft aangegeven dat de brandweer ook een bijzondere bijdrage levert door haar manschappen in te zetten. De buurtmanager gaf DBS ook mee dat gepland is om de markt zeker tweemaal per jaar en wel in de periodes medio juni en nov/dec volledig te wassen en te schrobben. Kyte vertelde ook dat de markt lekt als een zeef, maar dat DC Shankar zich constant inzet om te werken naar een ooglijke markt. Er zijn volgens haar nog meer marktprojecten in petto.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,20-11-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics