Nickerie.Net, vrijdag 15 december 2006  


Informatie via N.Net informant over dit ongeval:

Slachtoffer:  Kriesnadath (32), jonste zoon van Adhin Karan ('Karna' van gemaalweg), is eergisteren in de avonduren aangereden door een tractor aan de gemaalweg en is ter plekke overleden.

De tractor-chauffeur Bharos van Beatrixweg, is in verzekering gesteld door de politie, hij had geen rijbewijs en zijn tractor was ook niet voorzien van licht. Na de aanrijding had hij doorgereden naar huis.

Nickerie.Net condoleert alle nabestaanden van Kriesnadath.

Aanrijding aan de Gemaalweg met dodelijke afloop

‘Blijven doorgaan met voorlichting geven’

Nickerie -  Woensdagavond omstreeks acht uur heeft er aan de Gemaalweg in Nickerie een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfietser en een tractor waarbij de 32-jarige AK van Hindoestaanse komaf, die op de bromfiets reed, vrijwel op slag dood was. Volgens de gewestelijke politie commandant (GPK) van Nickerie, Kenneth Bruining, is hij de 14e verkeersdode van het jaar in het rijstdistrict. Ondanks de voorlichting die de politie blijft geven over de gevaren van het roekeloos rijgedrag van automobilisten, schijnt dat volgens de GPK niet te helpen.

‘Desondanks gaat de politie door met voorlichting geven’. Het slachtoffer was niet onder invloed van alcohol en de politie onderzoekt wat de oorzaak is geweest. De bestuurder van de tractor is in verzekering gesteld, daar hij na het ongeval is doorgereden. Op de vraag of er een daling of stijging te merken valt van het aantal verkeersdoden in Nickerie kon de GPK geen antwoord geven, daar hij de statistieken nog niet onder ogen heeft gehad. Hij gaf de verzekering dat de politie met de komende feestdagen duidelijk zichtbaarder zal zijn in en rondom de hoofdplaats. Deze actie wordt op touw gezet in het kader van de jaarafsluiting en de verhoogde activiteiten aan de grens met Guyana en de smokkel.

Zahier Azizahamad

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,15-12-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics