Nickerie.Net, donderdag 28 december 2006


Nickerie geniet van Magic Show

Shalisha Madarun, 28/12/2006

De Nickeriaanse gemeenschap geniet van dit alles tijdens de Fantasma Wander Magic Show, die momenteel draait in het Nickerie Indoor Stadion (NIS). Vanaf zondag is organisator Colina Entertainment met deze show ook in het rijstdistrict. Het publiek kijkt bewonderend naar de verschillende kunsten die door 16 artiesten uit buurland Brazilie laten zien. Uitschieters zijn de illusionist en, zeker niet te vergeten, de clown.

De kunsten van de Clown, een goocheltruc waarbij een witte duif wordt omgetoverd in een konijn en vele andere attracties.

Bezoekers doen heel spontaan mee met aan de grappen van de clown. “Ik kom zeker terug naar deze magic show. Het is steen goed, want dit heb ik alleen op de televisie gezien en nu zie ik het in het echt. Dat de clown het publiek betrekt bij zijn grapjes vindt ik zelf heel leuk want zo geniet je meer van een show.

De opkomst is minder dan ik verwacht had. Ik zou echt een ieder aanraden te komen want dit mag je niet missen”, zegt Michael Martoredjo, een bezoeker die ook meedeed met de grappen van de clown. Voor Marijke Naarden was de show de moeite waard. Tevreden loopt ze aan het eind van de show het NIS-gebouw uit. “Ik heb echt van de show genoten, het is de moeite waard om er tenminste een keer naar toe te komen. De manier waarop de artiesten optreden is heel mooi te zien”, vertelt Naarden aan de Ware Tijd.

 Edwin Gefferie, publiteitsman van Colina zegt succes te hebben gehad met het Wonderpark dat in oktober gehouden werd op het cricketveld. Hij zegt Nickerie hoog te waarderen en daarom kwaliteit naar Nickerie te hebben gebracht. “Ik had Nickerie beloofd dat Colina met meer naar Nickerie zal komen en ik heb mij aan mijn woord gehouden”, aldus Gefferie.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,28 -12-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics