Nickerie.Net, dinsdag 02 januari 2007


Nickerie verwelkomt 2007 met veel vuurwerk en vermaak

Nickerie - Het district Nickerie heeft het jaar 2007 met veel bombel en vuurwerk gespetter verwelkomd. Naarmate de wijzers zich verplaatsten naar 12 uur, nam het geknetter en geknal steeds toe. Op verschillende plekken in Nw-Nickerie had er sedert elf uur  zich een menigte verzameld om het bombel en vuurwerk spektakel van dichtbij mee te maken. Het feest is ook veelal in huiselijke sfeer gevierd waar er volop te eten en te drinken viel.

De donkere hemel werd van alle windrichtingen opgefleurd met schitterende kleuren, terwijl de geur van kruit zich snel verspreidde en het rook zich langzaam meester maakte van omgeving wat op enkele plekken wel het zicht op de weg verzwakte. De feestbeesten van Nickerie waren bij zonsopgang in het nieuwe jaar nog duidelijk zichtbaar.

Politie, Brandweer en EHBO registreerden weinig calamiteiten

Zowel vanuit de zijde van de Politie, de Brandweer en EHBO van het district Nickerie is medegedeeld dat zij een betrekkelijk rustige jaarwisseling hebben meegemaakt.

Onder-Inspecteur Sullivan Khodabaks is tot dusver zeer tevreden over het verloop van jaar wisseling dat naar zijn zeggen betrekkelijk rustig is verlopen.

Ook Gewestelijke Brandweer Commandant Waldemar Muskiet heeft aangegeven dat de brandweer een rustige oud op nieuw heeft meegemaakt, behalve dat zij wel eventjes voor een kleine autobrandje moesten uitrukken.

Vanuit de zijde van de EHBO is aangegeven dat zij vier vuurwerk ongevallen hebben geregistreerd waarvan een naar de oogarts in Paramaribo is verwezen terwijl de drie anderen na behandeling huiswaarts zijn gestuurd.Verloskundige Jenny Pelswijk verbonden aan het Dr.L.Mungra Ziekenhuis medegedeeld dat tot gistermiddag half drie, zij geen nieuwe geboortes hebben geregistreerd als ook geen enkele sterfgeval tot dat tijdstip.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / DBS

,01-01-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics