Nickerie.Net, maandag 08 januari 2007


Driejarige peuter seksueel misbruikt

Asha Chaturi, 04/01/2007

NIEUW NICKERIE - De 28 jarige J.R. is door de politie aangehouden wegens seksueel misbruik van zijn driejarige stiefdochter, het afgelopen weekend. Het slachtoffer is als gevolg hiervan voor medische behandeling in het ziekenhuis opgenomen. J.R woonde al enige tijd met de moeder van het slachtoffer samen. Het misbruik is ontdekt door de vader van het slachtoffer, die al enige tijd niet meer met de moeder van het slachtoffer woont, maar tijdens de feestdagen zijn kind kwam opzoeken.

Hij schakelde de politie in nadat hij sterk vermoedde wat zijn dochtertje scheelde. De politie schakelde op haar beurt een arts die het misbruik bevestigde. De dader is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De moeder van het slachtoffer zegt verrast te zijn met de handeling van haar vriend, omdat zij dit nooit van hem had verwacht.

Sullivan Khodabaks, onderinspecteur van Politie wilde hangende het onderzoek geen verdere informatie verschaffen aan de Ware Tijd. Volgens de politiefunctionaris zijn dergelijke gevallen lang niet gerapporteerd bij de politie, en zou dit de eerste zijn voor dit jaar.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,08-01-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics