Nickerie.Net, zondag 14 januari 2007


Eerste dodelijke aanrijding in Nickerie 2007

 

Nickerie - Het nieuwe jaar is nauwelijks begonnen en district Nickerie is nu al een bewoner kwijt geraakt als gevolg van een dodelijke aanrijding. Het slachtoffer is de 58-jarige bromfietser Goelap Azaadkhan. De aanrijding gebeurde vrijdagmorgen omstreeks 09.30 uur met een Daf-truck op de kruising van de A.K. Doerga Shaw-  (Achterstraat) en de F.O. Lashleystraat in Nieuw Nickerie.

De heer Azaadkhan reed over de F.O. Lashleystraat gaande naar de A.K. Doergastraat. Op de kruising verleende de bestuurder van de truck hem geen voorrang en reed hem aan. Goelap werd door de slag van zijn bromfiets geslingerd en was vrijwel op slag dood.

 

De veroorzaker die in het bezit is van een geldig rijbewijs, kwam met de schrik vrij en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam is voor sectie in beslag genomen. De politie van Nieuw Nickerie heeft hangende het onderzoek het rijbewijs van de truckbestuurder ingevorderd.

 

Nickerie.Net condoleert alle nabestaanden van het slachtoffer en wenst hen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / DBS

,12-01-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics