Nickerie.Net, maandag 15 januari 2007


Cricket Nickerie: BICC met acht man te sterk voor UCC

Richenel Small

Nieuw Nickerie – De ploeg van BICC heeft zaterdagmiddag voor een huzarenstuk gezorgd, door met acht man spelend de United Cricket Club (UCC) eronder te krijgen. De wedstrijd werd gespeeld in het Cricketstadion van Nickerie in het kader van de kompetitie. De vorige week won UCC verrassend van de huidige kampioen van Nickerie, de club Jinah Boys. Hierdoor waren de verwachtingen erg hoog. Bovendien kwamen vijf basisspelers van BICC vanwege uiteenlopende redenen niet opdagen, waardoor de clubleiding besloot twee jeugdspelers op te stellen. De 14 jarige Avinaash Ramautar en de 15 jarige Winston Ramdin stelden echter niet teleur.

Een met acht man spelend BICC heeft zaterdag overtuigend gewonnen van UCC.   BICC’s captain Vikram Patrick, geflankeerd door zijn zoons, was met 68 runs de beste batsman aan de zijde van de winnende ploeg.

De 15 jarige Winston Ramdin (links) en de 14 jarige Avinaash Ramautar maakten een belangrijk debuut door mee te spelen in de wedstrijd BICC- UCC, die door hun club BICC, met acht man spelend, overtuigend werd gewonnen.

UCC won de toss, ging eerst aan bat en even leek het alsof de ploeg zou gaan profiteren van haar numerieke meerderheid. Nadat de eerste wicket was gevallen, bleek de ploeg het enthousiasme van het vorige weekeinde te hebben verloren. De wickets vielen heel snel en UCC was duidelijk aangeslagen. De ploeg  kwam niet verder dan 118 runs all out. Nazier Sardha  was met 28 runs de beste batsman, gevolgd door Shaliel “Boyke”Bhoelan met 26 runs. BICC ging hierna en bat en de twee openingsbatsmen brachten het tot 101 runs. BICC won uiteindelijk voor het verlies van 1 wicket. Captain Vikram Partick mocht met 68 runs het speelveld met opgeheven hoofd verlaten. Zijn medespeler Rudy Nasrullah maakte 44 runs, not out.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,15-01-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics