Nickerie.Net, maandag 15 januari 2007


Bewoners Immanuelstraat in Nickerie vragen aandacht

Geplaatst: 15/01/2007

Nickerie -  Bewoners aan de Immanuelstraat in de mr. J. van Pettenpolder in Nickerie waren woensdag op de stoep van districtscommissaris B. Shankar om hem erop te wijzen dat de straat al jaren verwaarloosd is, terwijl ze behoorlijk bewoond is. Maya Panchu die naar zeggen al zeven jaren daar woont met haar gezin, deelde DBS mee dat de straat nu erger is geworden. Kinderen gebruiken deze weg als de kortste en veiligste route om hun scholen in de buurt te bereiken.

Kinderen op de Immanuelstraat

Noodgedwongen schoolverkeer op de Soekhramsinggstraat

Foto: Maya Panchu met achter zich een deel van de bewoners van de Immanuelstraat op de stoep van DC Bhagwatpersad Shankar.

Panchu gaf in het verzoek aan de DC aan dat de kinderen vaak genoeg met natte en modderige broekspijpen de school bereiken door het onkruid dat in de ochtenduren met dauw is beslagen. Een bewoner van Javaanse komaf zei ook dat in de regentijd de situatie behoorlijk vies en drassig wordt omdat het om een kleiweg gaat, die nog steeds niet van een zandlaag is voorzien. Panchu en de overige bewoners maken zich zorgen over hun schoolgaande kroost die nu noodgedwongen is gebruik te maken van de drukke en zeer gevaarlijke Soekramsinghweg. Panchu zei te hopen dat dc Shankar die op een steenworp afstand woont, zijn invloed zal aanwenden om dit probleem tot het verleden te laten behoren en dat vooral de 40 tot 45 kinderen wederom kunnen kiezen voor hun veilige weg naar school.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / DBS

,15-01-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics