Nickerie.Net, dinsdag 16 januari 2007


Suriname in de lift bij Nederlandse reisorganisaties

Akhielesh Mahabier

Utrecht – Afgelopen week, tussen 10 -14 februari heeft Suriname op de jaarlijkse vakantiebeurs in Nederland flink mogen mee profiteren van de belangstelling van beursbezoekers. Behalve dat Suriname eigen beursstands had, is Suriname als standaardpakket opgenomen in de reisbrochures van grote Nederlandse reisbureaus. Het feit dat Martinair nu ook naar Suriname vliegt, komt Suriname meer dan ooit voor in diverse advertenties als vakantieland.

Vertenwoordigers van resorts Overbridge en Kabalebo resorts
Angela Dewanchand van elco presenteert Suriname Tourist guide
Surinam Airways -Surinaams genot begint al op Schiphol

De vakantiebeurs van Utrecht trekt jaarlijks bijna 140.000 bezoekers. Suriname was dit jaar vertegenwoordigd door Stichting Toerisme Suriname (STS) en Surinam Airways. Beiden met hun eigen stands. Om Suriname zo breed mogelijk te presenteren en ook om de hoge kosten te delen, waren de stands bemand ook door vertegenwoordigers van andere Surinaamse branchegenoten. Geïnteresseerden konden ruim voorzien worden van kleurrijke brochures van diverse touroperators en hotels. In de stand van STS waren vertegenwoordigers van onder andere Kabalebo Resort, Overbridge en Selco. De laatste heeft een zeer kleurrijke Engelstalige toeristen informatiegids uitgebracht, die de doorsnee toerist ruim voorziet in allerhande informatie.

In de stand van Surinam Airways was ook Hotel Krasnapolsky vertegenwoordigd. Surinam Airways heeft zich vooral geprofileerd als een maatschappij waarbij het vliegen met deze maatschappij wordt beloond met vele voordelen, vergeleken met de huidige concurrenten. Zo kan men al vanaf Schiphol genieten van de echte Surinaamse gastvrije sfeer zowel op culinair als op amusement gebied. Eenmaal in Suriname kan men rekenen op fikse kortingen voor reizen naar overige delen van het Caribische gebied met de Caribbean Pass. Ook bij accommodatie kan men rekenen op fikse kortingen bij diverse operating partners.

Genieten van vrijwel ongerepte natuur is voor Suriname een zeer sterke troef. Het is aan Suriname om de balans tussen massatoerisme en de aantasting van de natuur scherp in de gaten te houden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

,15-01-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics