Nickerie.Net, maandag 05 februari 2007


Grote drukte voor politie Nickerie in weekend

Geplaatst: 05/02/2007

Nickerie -  De politie van het Gewest Nickerie heeft het in het weekend bijzonder druk gehad. Zo kwam zij samen met de militairen in actie toen zij een melding binnen kreeg dat een back track boot was gezonken, niet ver van Skeldon, Guyana. Van de twee vermisten heeft de politie reeds het lijk van een vrouw geborgen, terwijl het lichaam van de andere vermiste nog steeds niet is opgevist. Na dit geval werd de politie gealarmeerd over een kappartij te Wageningen, waarbij van twee vrienden na een ruzie de ene de andere dodelijke kapwonden had toegebracht.

Ook stuitte de Nickeriaanse opsporingsambtenaren op een lijk van een 45-jarige man op een perceel aan de Doekhieweg op het Nationaal project. Het lijk dat reeds in verre staat van ontbinding verkeerde, lag reeds drie dagen op het perceel. Een buurman die het ontzielde lichaam zag, alarmeerde de politie. Bij identificatie is gebleken dat het gaat om de ex-militair M.D.Allan die al jaren een zwerversbestaan leidde in Nickerie.

De politie kreeg zaterdag ook een melding dat wederom een back track passagiersboot was omgeslagen tegen half zeven in de vooravond. De zes opvarenden die naar Guyana gingen, hadden allen een zwemvest aan en zijn gered. Ook heeft de politie invallen uitgevoerd op verschillende locaties waar er drugs wordt verhandeld. De politie heeft een hoeveelheid marihuana, cocaļne en geld in beslag genomen. Ook zijn er negen personen meegenomen voor verder verhoor.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,05-02-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics