Nickerie.Net, dinsdag 06 februari 2007


Lijk oud-militair in vergaande staat van ontbinding aangetroffen

Asha Chaturi, 05/02/2007

NIEUW-NICKERIE - Het lijk van de 45-jarige oud-militair Allan Mack Dougall is zaterdag op een leegstaand perceel aangetroffen. De Nickeriaanse politie heeft het lijk, dat verkeerde in een vergaande staat van ontbinding, in beslag genomen. Het stoffelijk overschot werd ontdekt door de buurman, die ook de politie op de hoogte stelde.

Mack Dougall woonde al een hele tijd onder twee zinkplaten op het leegstaande perceel. De buurman zag zaterdagochtend de voeten van Mack Dougall, riep hem maar kreeg geen antwoord. Hij vond dit vreemd omdat het niet de gewoonte was van de oud-militair om nog om half zeven s morgens te slapen. Ook hadden de buren reeds enige dagen geklaagd over een vreemde geur. Volgens de ingeschakelde arts was de man al zeker drie dagen dood.

Er zijn geen tekenen van geweld aangetroffen, maar om de doodsoorzaak vast te stellen is het lijk voor sectie in beslag genomen. Volgens SR de stiefmoeder van Dougall was hij een heel rustige man, die elke dag bij haar kwam eten. Hij bleef niet graag in de nabijheid van mensen, maar was liever alleen. Daarom had hij een afdakje gebouwd op het onbewoonde erf. SR zegt dat haar stiefzoon, die in de Binnenlandse Oorlog had gevochten, leed aan het posttraumatisch stresssyndroom.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ de Ware Tijd

,05-02-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics