Nickerie.Net, maandag 05 februari 2007


Politie Paradise onderschept Marihuana

Ashley Lieveld

NICKERIE Een Guyanese man, zekere G, dacht zaterdagavond slimmer te zijn dan de politie. Dit liep voor hem helemaal verkeerd af. G die op weg was naar Paramaribo met een taxi die hij had gehuurd, merkte op gegeven moment dat er een roadblock was te Paradise. Hij stapte toen uit de taxi en besloot een lift te zoeken om verder te gaan.

De eerste de beste lift die hij kreeg aangeboden was van een politieman in uniform. Toen de wagen stopte, deed de man verdacht, wat de agent niet ontging en hij weigerde ook de lift. Toen de agent verder reed zag hij in zijn spiegel dat er een andere auto stopte waarmee G wel meereed. De wetsdienaar vond dit vreemd en keerde  terug naar de plaats waar de verdachte manspersoon stond en het was bingo! De agent vond namelijk tussen het gras op de berm een tas inhoudende marihuana met een gewicht van 8,1 kg. 

Op aanwijzing van de autobestuurder die de verdachte een lift had aangeboden kon hij zondagavond worden ingerekend door de politie van Paradise die belast is met het onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de marihuana afkomstig is uit Guyana en, hoe kan het ook anders, via de zo bekende back-trackroute het land is binnengesmokkeld.   

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,31-01-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics