Nickerie.Net, donderdag 08 februari 2007


Rashied Doekhie: ‘70%-80% medische ingrepen mislukken in Nickerie’

Geplaatst: 08/02/2007

Nickerie -  NDP-parlementariër Rashied Doekhie is van mening dat het bezoek van de SZN-stichtingsvoorzitter en diens algemeen directeur aan Nederland gewoon een schandelijk vertoon was. Beide besturen en directies strooien zand in de ogen van de gemeenschap om mekaars snoepreizen op de een of andere manier te legaliseren en goed te praten. Doekhie heeft gezegd dat het hier gaat om witte boord criminaliteit, terwijl het rendement op niveau wegblijft. Naar zeggen van Rashied Doekhie moet het uitwisselen van verpleegkundig en andere medisch specialistische info van recente aard gedaan worden door verpleegkundigen zelf.

 In deze noemde hij de namen van broeder Linga en zuster Pelswijk die hij eerder daar zou zien en dan met hun opgedane kennis hier verder een steentje zouden kunnen bijdragen aan de zieke Nickeriaan. Twee figuren die op snoepreis gaan en ook nog 200 Amerikaanse dollars aan bloedgeld ontvangen en nooit de achterkant van een trekpleister hebben gezien, kunnen nooit een goede deal sluiten. Volgens Doekhie is er opzettelijk in de samenwerkingsovereenkomst opgenomen dat niet-medische personen hiervan gebruik kunnen en mogen maken.

Doekhie ging zover door te zeggen dat als de samenwerking zo geweldig is, laat het bestuur en de directie van SZN binnen een week jonge dynamische specialisten laten overkomen in het ziekenhuis om de zieke Nickeriaan te behandelen. Doekhie gaf verder aan dat zeker tussen de 70%-80% van alle medische ingrepen een mislukking als resultaat heeft opgeleverd, waarbij zelfs doden zijn gevallen op de operatietafel.

 Terwijl de medische zorg met rasse schreden achteruit gaat, praat men nog over een samenwerking met andere ziekenhuizen. Op een vraag of Doekhie informatie heeft over de mislukte medische ingrepen, zei hij dat vorige week nog zich iets heeft voorgedaan in de operatiekamer en dat hij deze zaak nog op de voet volgt om te zien wat er zal gebeuren. Het volk heeft recht op goede en betrouwbare medische behandeling en heeft er geen baat bij dat er vaak bejaarde specialisten hierheen worden gehaald die met bevende handen operaties en andere ingrepen verrichten, aldus Rashied Doekhie in gesprek met de krant.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Dagblad Suriname

,08-02-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics