Nickerie.Net, woensdag 07 februari 2007


VVN bestuur Rampadarath bij acclamatie gekozen

Geplaatst: 07/02/2007

Nickerie -  Vrijdag is het VVN bestuur onder leiding van Bramdew Rampadarath bij acclamatie gekozen. Een speciale verkiezingscommissie onder leiding van deurwaarder D.Bharos zorgde ervoor dat alles volgens de regels is verlopen. Volgens VVN- voorman Rampadarath waren er ruim van te voren bekendmakingen de deur uitgegaan en had een ieder dan ook ruim de gelegenheid om tegenlijsten in te dienen.

Rampadarath heeft te kennen gegeven dat niks en niemand het bestuur zal kunnen stuiten om verder op te trekken. Het verder ordenen van de Stalweide en de vete met Manglie genieten prioriteit, zei de VVN- voorman. Met Stichting Sahara hebben zij al afspraken om een project in te dienen bij de Nederlandse ambassade voor de bouw van een schutting rondom de weide. Rampadarath heeft ook aangegeven dat er een behoorlijke administratie bestaat waaruit duidelijk blijkt hoeveel leden er zijn en hoeveel runderen zich bevinden in zowel Stalweide 1 en 2.

Zo zijn er op dit ogenblik 133 leden, waarvan 31 contribuerende leden zijn en steeds hun contributie hebben betaald. Stalweide 1 heeft op dit ogenblik 300 runderen. In Stalweide II zijn er nu 230 runderen.Het zevenkoppig VVN- bestuur heeft ook gelijk een verificatiecommissie voor 2007 gekozen. Op een nader te bepalen datum zullen zij twee wachters kiezen. Op een vraag of er twee Stalweide besturen zijn, reageerde Rampadarath fel en zegt dat zijn bestuur het geldige bestuur is en dat anderen illegaal bezig zijn en de zaak verstoren. Rampadarath zei dat ene P. Mahabier die zich aan de andere kant bevindt, geen lid is en op de koop toe geen enkele koe bezit in de weide. Dit bestuur hield zijn verkiezing een dag eerder op een andere locatie in de Westelijke polder.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Dagblad Suriname

,07-02-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics