Nickerie.Net, dinsdag 13 maart 2007


Gerenoveerd politiebureau lekt als zeef

NIEUW NICKERIE - De wachtkamer van het pas gerenoveerde politiebureau komt tijdens de regentijd onder water te staan. Dit komt omdat het terrein om het gebouw recentelijk is verhoogd en betegeld, dus veel hoger ligt dan het gebouw, waardoor het water via openingen doorstroomt naar de lagere plaatsen. "Ook het dak dat recentelijk is vervangen heeft enkele lekkages," zegt de Gewestelijke Politie Commandant Kenneth Bruining aan de Ware Tijd.

Als het regent, vallen er druppels water in het kantoor, hetgeen schadelijk kan zijn voor de elektronische apparaten en belangrijke documenten. De commandant vindt het normaal dat er bij pas gerenoveerde daken lekkages zijn. Hij heeft geprobeerd de gaten op het dak te laten dichten. "Ook de opening waarlangs het water via de wachtkamer binnenkomt, zal met cement dichtgemaakt worden," zegt Bruining.

Het politiebureau is op maandag 19 februari na een renovatie van vier maanden opgeleverd. De renovatie is uitgevoerd door een Chinese aannemer. Tijdens de opening van het bureau zei Sew Soekhlall, coördinator van de renovatiewerkzaamheden dat de politie zelf moet zorgen voor het onderhoud. Het ministerie van Justitie en Politie zou een pot vrijmaken voor onderhoudswerkzaamheden.


Note Nickerie.Net (12-03-2007):

In een reactie heeft GPC Kenneth Bruining de inhoud van het bovenstaand bericht weersproken en zei dat niks hiervan waar is en verduidelijkte hoe de vork aan de steel zit. Er waren slechts twee piepkleine lekkages, waardoor het hemelse water sijpelde.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ de Ware Tijd

,09-03-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics