Nickerie.Net, donderdag 15 maart 2007


Ressorten Nickerie dienen ressortplannen in

Geplaatst: 15/03/2007

Nickerie -  Gisteren vond op het districtscommissariaat de indiening plaats van de ressortplannen aan dc Bhagwatpersad Shankar. In zo een ressortplan hebben de mensen samen hun wensen en grieven vervat en ingeleverd voor verdere behandeling. Jairam die namens de Oostelijke polders het ressortplan aanbood, zei in gesprek met DBS dat zij hun uiterste best hebben gedaan om zo een plan klaar te krijgen.

Over de informatiestroom zei Jairam dat deze geen problemen heeft opgeleverd. Een speciale raad heeft zich dan ook gebogen om de gestelde tijdslimiet te halen. Zo een ressortplan moet een dusdanige bijdrage leveren aan de prioriteitsstelling van het districtsplan en de districtsbegroting van Nickerie. Behalve dit heeft het ressortplan ook als doel de leefomstandigheden van de burgers te verbeteren en de verdere groei van duurzame ontwikkeling van de Oostelijke polders te garanderen. DC Shankar heeft de plannen gelijk overhandigd aan de voorman van de DR, de heer Percy Best.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Dagblad Suriname

,15-03-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics