Nickerie.Net, dinsdag 20 maart 2007


Brandweer Nickerie registreert eerste woningbrand

Asha Chaturi, 20/03/2007

NIEUW-NICKERIE - De brandweer heeft de eerste woningbrand voor 2007 in het district Nickerie geregistreerd. Een houten woning op neuten, aan de Ciwinistraat in de Van Pettenpolder, ging gistermorgen geheel in vlammen op. De brand werd omstreeks 8.40 uur gemeld door een buurtbewoner. De brandweer die ongeveer een kilometer verwijderd was van de plek des onheils, was binnen twee minuten ter plaatse.

De brandweer bij de nablussing van de eerste woningbrand voor 2007 in Nickerie. Een houten woning op neuten, aan de Ciwinistraat in de Van Pettenpolder, brandde gistermorgen geheel af.

“Toen wij daar aankwamen stond de woning in lichterlaaie. Het enige dat wij konden doen is de belendingen beschermen”, zegt Remi Markeloo, groepscommandant tegenover dWT. Een van de woningen, drie meters verwijderd van de brand, heeft alleen wat schroeischade opgelopen. De afgebrande woning was niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Over de oorzaak van de brand tasten zowel de politie als de brandweer nog in het duister. De Technische Opsporings- en Herkenningsdienst van de politie en de brandweer zijn bezig met het onderzoek. Het is nog niet duidelijk of de woning, die door een vriend van de eigenaar werd bewoond, tegen brand was verzekerd.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ de Ware Tijd

,18-03-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics