Nickerie.Net, dinsdag 20 maart 2007


Twee verkeersdoden in Nickerie binnen twee uren

Asha Chaturi, 19/03/2007

NIEUW NICKERIE - Nickerie heeft zaterdagavond twee verkeersdoden binnen twee uren geregistreerd. De 24-jarige Soekhdew Amarchand en de zes jaar oudere duorijder Mahesh Hardien overleden aan de gevolgen van letsels die zij opliepen bij een aanrijding met een bus op de hoek van de Frederici- en Waterloostraat.

De bromfiets is aanzienlijk beschadigd bij de aanrijding op zaterdag 17 maart waarbij zowel de bestuurder als de duorijder zijn komen te overlijden.De bromfiets is aanzienlijk beschadigd bij de aanrijding op zaterdag 17 maart waarbij zowel de bestuurder als de duorijder zijn komen te overlijden.

Amarchand gaf ongeveer 20 minuten na het ongeval ter plaatse de geest, terwijl Hardien, om elf uur s avonds overleed in het streekziekenhuis. Het ongeval vond plaats omstreeks 9 uur s avonds. Amarchand bestuurde de dames Yamaha bromfiets en kwam vanuit de richting van de markt. Op een gegeven moment botste hij in volle vaart op tegen een bus van stichting Sahara, die vanuit de richting van de Fredericiweg kwam. De bus zou links afslaan naar de Waterloostraat, aangegeven met de richtingwijzer. Vermoedelijk door een te hoge snelheid moet de bromfietser op de rijhelft van de bus terecht zijn gekomen met het noodlottige gevolg. De schade aan de bromfiets is aanzienlijk. De krant verneemt dat de ambulance, trots het alarm van een burger, niet is uitgereden. Hem is gezegd dat er werd gewacht op een oproep van de politie. Om loos alarm te voorkomen reageert het ziekenhuis alleen op oproepen van de politie of een arts. De politie heeft beide lijken voor obductie in beslag genomen. Amarchand en Hardien zijn respectievelijk de 17de en 18de verkeersdode. Met deze twee zijn in Nickerie voor dit jaar al vier verkeersdoden gevallen.-

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ de Ware Tijd

,18-03-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics