Nickerie.Net, maandag 02 april 2007


Stichting SHREE organiseert Sa Re Ga Ma in Utrecht

Utrecht - Stichting SHREE organiseert op 22 april  aanstaande een Sa Re Ga Ma evenement in Utrecht. Met dit evenement probeert Shree een ieder gelijke kansen te geven om hun talenten te laten zien. Het is geen challenge, maar meer voor de gezelligheid. Er zullen professionele mensen op de avond aanwezig zijn die tips en adviezen zullen geven ter ontwikkeling van de talenten.

SHREE is een nieuwe organisatie in Utrecht. Het is een stichting met een veelzijdig karakter die gericht is op een multicultureel vlak. Zo worden er diverse activiteiten voor zowel jong als oud georganiseerd. Binnenkort zal Stichting SHREE starten met meditatielessen. Afgelopen zondag heeft deze stichting haar eerste activiteit gerealiseerd. Een meetingpoint voor jongeren, waarbij er workshops worden gegeven met betrekking tot film- en fotografie. Het is de bedoeling dat jongeren hierdoor geprikkeld raken om hun kwaliteiten op het gebied van kunst en cultuur te vergroten, om zodoende het maximale uit te halen. Projectleider Giovanni Volkerts wil uit deze groep een film maken waaruit hij de harde realiteit van straatjongeren laat zien. Het is de bedoeling om het eindresultaat te presenteren op het jaarlijkse Nederlandse Filmfestival. “De opkomst was overweldigend”, aldus Prem Mohan, voorzitter van SHREE. Volgende week 15 april is er weer een workshop voor film- en fotografie. Jongeren kunnen zich aanmelden hiervoor op de dag van de activiteit zelf. Deze wordt gehouden in het gebouw van BOEG aan de Prinses Margrietstraat 2 in Utrecht.

Voor 22 april staat Sa Re Ga Ma evenement op het programma. Hieraan kunnen zowel jongeren als ouderen deelnemen. “Met dit initiatief proberen we een ieder gelijke kansen te geven om hun talenten te laten zien. Het is geen challenge, maar meer voor de gezelligheid. Er zullen professionele mensen op de avond aanwezig zijn die tips en adviezen zullen geven ter ontwikkeling van de talenten. Het is niet zozeer dat we iedereen tegen elkaar aanzetten, maar meer om die mensen een kans te geven die zo graag zouden willen zingen, en niet de gelegenheid daarvoor hebben”, aldus de uit Nickerie afkomstige bestuurslid Ameet Shewdat. Ik wil niet teveel zeggen, maar zal alvast een tipje van de sluier oplichten. Onze volgende activiteit die we zullen organiseren wordt een Antakhshree. Met deze oproep wil ik een ieder attenderen om mee te dingen aan de vele activiteiten van SHREE. Het wordt, zoals ik dat altijd zeg, KHOOB gezellig. So see you there…..!

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

,02-04-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics