Nickerie.Net, dinsdag 10 april 2007


15-jarige bromfietser komt om het leven na aanrijding

Asha Chaturi, 10/04/2007

NIEUW-NICKERIE - De 22ste (landelijk) verkeerdode is het afgelopen weekend geregistreerd in Nickerie. De 15-jarige Darshan Debidien overleed zondagmiddag, eerste paasdag, tegen half drie s middags aan de gevolgen van letsels opgelopen bij een aanrijding met een personenauto eerder die dag. Het ongeval vond omstreeks 11 uur s morgens plaats op de Ataoellahweg te Groot Henar nabij een servicestation.

Debidien had zijn bromfiets net getankt en was, volgens ooggetuigen zonder uit te kijken, de weg weer opgereden toen hij werd onderschept door de auto die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed vanuit de richting Paramaribo. De krant verneemt dat het om een taxi gaat die overwegend reizigers van de back track route vervoert.

Het slachtoffer, dat na de botsing 30 meter verder is meegesleurd, werd per ambulance vervoerd naar het Streekziekenhuis Nickerie. Vanwege de zware lichamelijke letsels werd hij doorverwezen naar Paramaribo, maar kwam in de buurt van Wageningen te overlijden.

Volgens de politie heeft Debidien de wet overtreden, daar hij pas 15 jaar oud was en nog geen bromfiets mag besturen op de openbare weg. Daarvoor moet de bestuurder 16 jaar of ouder zijn. Debidien is de vijfde verkeersdode in het rijstdistrict. Het lijk is door de politie in beslag genomen voor obductie.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ de Ware Tijd

,10-04-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics