Nickerie.Net, zondag 15 april 2007


Team Delco domineerde Car Audio Battle show off


Nickerie - Op zondag 8 april 2007 is er voor de tweede keer een Car Audio Battle & Motorbike Show-Off georganiseerd door de Friends Promotion te Zeedijk Minicentrum in Nickerie. Er werd gestreden voor de titels in de verschillende klassen te weten: 1 x 12”, 2 x 12”, 1x 15”, Open klasse en de Sound Quality. Ook waren er prijzen voor de mooiste auto, -fiets, -yamaha en -scooter. De tweede en derde prijs winnaars kregen elk een trofee. De eerste prijs winnaars kregen naast een trofee ook nog een geldsbedag.

 

D.J. RC Intersound samen met conferencier Mr Buddah hebben het publiek op een heel luchtige manier bezig gehouden. Team Delco onder leiding van Roger leverde wederom een bijzondere prestatie en ging naar huis met liefst 6 van de trofeeën. Team “Noord Gestoord” en Singo’s Art pakten er elk twee.De organisatie heeft enkele verrassingen in petto en belooft in september groter en spectaculairder terug te komen.

 

- Winnaar 1 x 12” werd Mantje van team Delco met een score van 146.2 dB, de tweede prijs eveneens voor team Delco met 145.9dB en de derde plaats voor Martin van “VATO LOCO” met 145.8 dB.
- De eerste prijs van de 2 x 12” ging naar Roger van team Delco met een score van 149.9dB, terwijl de tweede plaats was weggelegd voor de jongens van “ Noord Gestoord” met 149.0 dB. De derde prijs werd gewonnen door Donovan van
Singo’s Art met 148.9 dB.
 

De eerste prijs voor de 1 x 15” voor team Delco met 148.2 dB,  de tweede plaats eveneens voor de boys van Delco met 147.0 dB. De derde prijs in deze klasse ging naar Ashwien-Preet met 146.4 dB.


De hoofdprijs van de Open klasse ging naar team Delco met 150.0 dB, de tweede plaats was voor de jongens van “Noord Gestoord” met een score van 149.6 dB, terwijl de derde prijs werd bemachtigd door Donovan van Singo’s Art met een score van 149.2 dB.


 David “ Noer” Nurmohamed (Toyota Ipsum) veroverde de titel voor de beste Sound Quality, de tweede plaats was voor Tjark( Toyota Carib)en de derde plaats voor Groeba Crew (Toyota Raum). Team Street Vibes won voor de derde maal de prijs voor de Mooiste Auto met hun wit-blauwe Toyota Carib, tweede plaats voor Team Wicked met hun Glanza en de derde plaats voor meneer de Randamie met zijn “bling-bling” Toyota RAV- 4.  Winnaar mooiste Fiets werd team “Street Performance”; winnaar mooiste Yamaha : Edje van team Gandoth.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Dagblad Suriname

,14-04-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics