Nickerie.Net, maandag 23 april 2007


Kapppartij op Corantijnstrand -verstoorde liefdesrelatie Guyanese stel

Asha Chaturi, 23/04/2007

NIEUW-NICKERIE - Een man heeft zondagochtend omstreeks acht uur op het Corantijnstrand, waar de backtrack-boten aanmeren, een vrouw met een houwer gekapt en daarna batterijzuur op haar gezicht en borst gegooid. Na deze snode daad gooide de dader de houwer in een nabije bosschage en vertrok in een auto. Hoe ernstig de verwondingen zijn weet niemand, ook de politie niet, omdat de vrouw een van de boothouders heeft gevraagd haar snel naar Guyana over te brengen.

Volgens Kenneth Bruining, de gewestelijke politiecommandant zijn er sterke aanwijzingen dat het slachtoffer een Guyanese was, die ervoor koos om naar Guyana te gaan voor hulp. De politie heeft zowel dader als slachtoffer niet op de plek van het voorval aangetroffen. De verdachte is wel bekend bij de politie, die hem op het spoor is. Volgens ooggetuigen was de verdachte van hindostaanse komaf, een dag eerder reeds op het strand gesignaleerd.

Zondagmorgen vroeg kwam hij met een houwer gewikkeld in krantenpapier en batterijzuur en wachtte de vrouw op. Nadat de vrouw arriveerde en naar de boten liep om de oversteek naar Guyana te doen, haalde de verdachte de houwer te voorschijn en bracht haar enkele kapwonden toe op de rug. Omstanders konden op dat moment weinig doen, omdat het voor hun gevaarlijk was om tussen die twee te komen. Ze vreesden dat inmenging ook voor hen nare gevolgen zou kunnen hebben. Volgens de 21-jarige MJ was alarm slaan en de politie melden, het enige dat gedaan kon worden. De Ware Tijd verneemt van ooggetuigen dat het om een verstoorde liefdesrelatie tussen de verdachte en het slachtoffer zou gaan.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,23-04-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics