Nickerie.Net, maandag 07 mei 2007


Bicc pakt 20-20 cricketkampioenschap van Nickerie

Richenel Small 

Nieuw Nickerie BICC is in het Cricketstadion van Nickerie met erg veel overtuiging kampioen geworden van het 20-20 crickettoernooi van Nickerie. Dit toernooi is gehouden als warming-up op de nieuwe kompetitie van de Cricket Bond Nickerie, die mogelijk in mei van start zal gaan.

De ploeg van BICC, die op zeer overtuigende wijze kampioen werd van het 20-20 toernooi van de Cricket Bond Nickerie

De ploeg van BICC, die op zeer overtuigende wijze kampioen werd van het 20-20 toernooi van de Cricket Bond Nickerie

In de finale ging de ploeg langs Flamingo, die de huidige kampioen van Nickerie is. Eerder op de dag won Flamingo van New Gandhi. BICC won de toss en verkoos eerst te batten. Flamingo werd naar alle kanten van het veld gestuurd en na de 20 overs hadden de BICC-ers 194 runs bij elkaar geslagen (9,7 runs per over). Flamingo ging daarna aan bat en startte goed, maar al gauw vielen de wickets. De ploeg kwam niet verder dan 127 runs all out in 17 overs.

Een spelmoment van de cricketfinale BICC  Flamingo, die door BICC groots werd gewonnen van FlamingoEen spelmoment van de cricketfinale BICC Flamingo, die door BICC groots werd gewonnen van Flamingo

De sponsors van BICC, Karan Harkisoen, Jadi Varma en Ashok Jiawon,  waren erg ingenomen met dit resultaat, vooral omdat de club het kampioenschap van het vorige seizoen misliep. De sponsors hebben kortgeleden ervoor gezorgd dat de club een nieuw tenue en ook een bat kreeg, waarmee ook aan de wedstrijd van zondag werd deelgenomen. 

Voor wat betreft de wedstrijd Flamingo New Gandhi mag worden vermeld dat New Gandhi slechts 79 runs, all out, maakte. Flamingo had slechts 8/3 overs nodig om deze score te bereiken, maar dan wel voor het verlies van 8 wickets, waardoor de wedstrijd met 2 wickets werd gewonnen. Naar TIMES verneemt, moet nog een wedstrijd worden gespeeld tussen BICC en de 20-20 kampioen van Paramaribo. In de hoofdstad moet dit toernooi nog worden afgerond.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Suriname Times

,23-04-2007

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics