Nickerie.Net, donderdag 03 mei 2007


Binnenland kan nu heel luxueus bezichtigd worden
Geplaatst: 28/04/2007

Paramaribo / Nickerie -  Het regende met bakken uit de hemel. Echter, dit zette geen domper op de officiële opening van het eerste vaarseizoen van het riviercruiseschip ‘Mi Gudu’. De officiële opening van het riviercruiseschip ‘Mi Gudu’ heeft gisteren in een stortvloed van regen plaatsgevonden. Na de gebruikelijke toespraakjes verplaatsten de genodigden zich in de stortende regen naar het schip. Aangekomen op het schip kon een ieder zich vrijelijk bewegen en mochten zij het schip bezichtigen en bewonderen. Daarna konden de gasten lekker genieten van een rondvaart over de Surinamerivier.

Dit riviercruiseschip is gebouwd door het Nederlands echtpaar Rene Segerius en Leonoor Wagenaar gedurende de afgelopen drie jaren in Suriname. ‘Mi Gudu’ is een stalen schip van 28 bij 6.5 meter dat in Suriname door Surinaamse arbeiders is gebouwd. Liesbeth Gummels, directeur van ‘Mi Gudu’, vertelt dat het doel van dit schip is om meerdaagse tochten over de Surinaamse rivieren te organiseren. Eén van de bijzondere tochten die dit schip gaat maken is een vijfdaagse tocht binnendoor over alle rivieren naar Nickerie. Daarnaast zijn er ook driedaagse tochten over de Suriname- en de Commewijnerivier.

Het schip bevat benedendeks zes tweepersoonshutten met eigen airco-units, eigen badkamer met douche en koud en warm water. “Dus wat dat betreft kan men op een heel luxueuze en ontspannen manier het binnenland zien.” Er zal binnenkort een boekingskantoor opgezet worden. De eerste trip die gepland is, is de Moederdag luxe-brunchtrip op 13 mei. Op deze dag zal het schip omgetoverd worden tot een plaats waar moeders verplicht vertroeteld worden.
Santi Sieuw

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ Dagblad Suirname

,02-05-2007

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics