Nickerie.Net, vrijdag 01 juni 2007


Surpost en SLM gaan voor betere marktpositie

Paramaribo - Het Surinaams Postbedrijf (Surpost) en de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) werken naar een betere marktpositie voor wat betreft het vrachtvervoer. Daartoe hebben de respectieve directeuren, Carlo Godliep en Henk Jessurun, een intentieverklaring ondertekend. De samenwerking heeft betrekking op het vrachtvervoer naar de regio en Europa.

Surpost heeft zich in de afgelopen jaren omgevormd tot een postbedrijf dat zichzelf in stand weet te houden in de veranderende wereld waar klanten een one-stop-shopping wensen. Voor het postbedrijf betekent dit: van brief tot logistiek. Het bedrijf kiest daarbij voor strategische relaties en stemt zijn diensten af op de commerciŽle activiteiten en producten op onder meer de communicatiemarkt.

In een persbericht zegt Surpost dat hij weet dat de toekomst van postdiensten sterk zal afhangen van de mate waarop hij in staat is zich aan te passen aan de explosieve groei op de logistieke en communicatie markt. Daarom is gekozen om samen te werken met de nationale carrier.

Ontwikkelingen in de regio binnen de postsector stellen Surpost in staat een voorhoedepositie in te nemen bij de herinrichting van het bedrijf naar internationale commerciŽle standaarden. In Europese landen hebben postdiensten al gekozen voor producten en diensten die buiten hun kernactiviteiten, zoals briefpost, vallen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,31-05-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics