Nickerie.Net, donderdag 28 juni 2007


Anti-drugs wandelloop Nickerie succesvol

 

Nickerie - Afgelopen zaterdag hebben 1044 deelnemers geparticipeerd aan de 4 kilometer wandelloop, welke in verband met internationale anti-drugsdag op 26 juni 2007, vooruitlopend is gehouden. Even leek het wel alsof de regen de wandelpret van de lopers wilde weg wassen, maar niks was minder waar. Ze waren vastberaden om hoe dan ook, met of zonder regen de 4000 meters sportief af te leggen.


De participanten werden voor de start toegesproken door o.a. Surendu Netwerk coordinator Charles Perk, Carlo Lansdorf als vertegenwoordiger van NAR en Districts Commissaris B. Shankar. Al de sprekers hebben de deelnemers erop gewezen nimmer een valse start te maken in de richting van drugs en alcohol.

Aan deze wandelloop waren er ook drie prijzen verbonden voor de beste drie anti-drugsgroepen. Zo gelukte het de groep van openbare school Paradise de derde plaats te behalen.

 

Padvindersgroep Apna Desh uit de Corantijnpolder mocht met de tweede prijs naar huis, terwijl de groep van O.S. Skroetjie voor hun originaliteit en creativiteit door een drie koppige jury bekroond is geworden met de eerste prijs.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

28-06-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics