Nickerie.Net, donderdag 28 juni 2007


DC roept op tot uitbannen van drugs

Beta Debidien, 27/06/2007

NIEUW-NICKERIE - Districtscommissaris (dc) Bhagwatpersad Shankar roept jongeren van Nickerie op te helpen drugs uit de gemeenschap te bannen. Dat deed hij in verband met de Internationale anti-drugsdag, gisteren 26 juni. Volgens de dc begint een drugsvrije samenleving bij de gehoorzaamheid van de jeugd en het besef dat drugs schadelijk zijn. Shankar riep de jeugdigen op zich te houden aan de leuzen op de borden die ze bij zich droegen tijdens de wandelloop afgelopen zaterdag.

Ravin Autar, een tiener, is blij dat aandacht wordt besteed aan de jongeren, meer nog dat er mensen zijn die zich inzetten voor hun begeleiding, opdat zij straks iets kunnen betekenen in de gemeenschap. Hij vindt het erg dat jongeren op het verkeerde pad terecht komen. Autar verwacht meer activiteiten voor de jeugd en voorlichting op de scholen.

Carlo Lansdorf, lid van de Nationale Anti-drugsraad, zegt dat dit jaar ervoor gekozen is om de gemeenschap te betrekken bij anti-drugsactiviteiten. Dat betekent dat er groepen bij elkaar zullen komen om besluiten die eerder genomen zijn tegen drugsgebruik, tot een gemeenschappelijke actie te maken en een betere strijd te voeren tegen drugs.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / De Ware Tijd

28-06-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics