Nickerie.Net, donderdag 12 juli 2007


Bij uitslag VWO-examen Nickerie: ‘Dit had ik niet verwacht’

Shalisha Madarun, 12/07/2007

NIEUW-NICKERIE - “Dit had ik niet verwacht”, reageert Sharon Hasselbaink, een VWO-studente na de uitslag van het eindexamen. Hasselbaink is geslaagd. Ze zat erg in de spanning en wist niet wat het resultaat zou zijn. “Ik had me wel ingezet maar de vrees dat ik het niet zou halen was er toch”, zegt ze. Ook haar zusje Sabrina reageert erg verrast. “Ik had het wel verwacht maar twijfelde toch wel een beetje. Nu ben ik er door en ben helemaal gereed om met volle moed verder te gaan”, zegt Sabrina. Rashida Salarbaks, docent Nederlands, zegt aan de Ware Tijd erg verrast te zijn met de uitslag.

De vreugde bij succesvolle eindexamenkandidaten van de Scolen Gemeenschap Nickerie is groot. Luciane Mc Donald is een van de geslaagden.

In de drie jaar dat zij hier les geeft is dit het beste jaar wat het aantal geslaagden betreft. Ruim 60 procent haalde de eindstreep. Niermalkoemar Badloe, directeur van de Scholen Gemeenschap Nickerie (SGN) is best tevreden met het resultaat van zijn leerlingen. “Ik geloof dat het resultaat beter zal zijn na de her-examen uitslag. Natuurlijk zou 100 procent geslaagden pas echt goed zijn voor mij, maar ik ben toch wel tevreden met dit percentage”, zegt Badloe Hij zegt verder dat de herexamenkandidaten voor de vakken waarin zij examen moeten afleggen tot aan hun examen volledig worden begeleid. Ze zullen dus goed hiervan gebruik moeten maken. “Dit is zeker nog een kans die de leerlingen hebben om hun examen toch te halen.” Als boodschap voor de kandidaten die herexamen hebben zegt Badloe dat de leerlingen “alles achterwege moeten laten behalve hun studie en dat het dan zeker zal lukken”.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / De Ware Tijd

12-07-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics