Nickerie.Net, vrijdag 13 juli 2007


Amerikaanse ambassadrice op tweedaags bezoek in Nickerie
Geplaatst: 13/07/2007

Nickerie -  De Amerikaanse ambassadrice Lisa Bobbie Schreiber Hughes heeft haar tweedaags bezoek aan Nickerie beŽindigd. Tijdens dit bezoek heeft de ambassadeur ook een bezoek gebracht aan het bedrijf van rijstmagnaat Imro Manglie, waar de delegatie persoonlijk door de oprichter van dit bedrijf een uitgebreide rondleiding heeft gehad. De ambassadrice zei bijzonder onder de indruk te zijn van haar bezoek aan de Caribische rijstreus.

Voorts heeft de Amerikaanse ambassadrice ook een Engelstalig boekenhoekje geopend in Nickerieís oudste bibliotheek CCN. Deze schenking bestaat uit een collectie Engelse magazines, leesboeken, info CDís en een 22-delige encyclopedie in de Engelse taal. De officiŽle ingebruikname van deze boekenhoek werd gedaan door Stichting WiN-voorzitter Guno Kletter en ambassadrice Lisa Bobbie Schreiber Hughes, in het bijzijn van een aantal GLO leerlingen.

Gistermorgen heeft zij ook een bezoek gebracht aan de Scholengemeenschap Nickerie waar zij een levendig onderhoud had met studenten en met hen ook sprak over studeren in Amerika. De ambassadrice heeft ook gelijk van de gelegenheid gebruikgemaakt om samen met genodigden uit de Nickeriaanse zakenwereld het feit te vieren dat de Verenigde Staten van America op 4 juli haar 231ste Onafhankelijkheiddag heeft herdacht. De ambassadrice heeft gisteravond ook deze dag gevierd met delen van de pers van Nickerie. Voor dit bezoek waren de onderwerpen bedrijfsleven, educatie en cultuur de belangrijkste punten.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

13-07-2007

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

13-07-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics