Nickerie.Net, woensdag 18 juli 2007


Drama leerkracht en studente met dodelijk gevolg

NIEUW-NICKERIE - “Ik ging naar de winkel en zag de dame op de fiets naast de auto van hem rijden, in de richting van de winkel”, zegt een ooggetuige. “Toen ik na enige tijd uit de winkel kwam zag ik een vrouw aan de overkant huilen en ik vroeg me af wat er aan de hand was. Ik reed verder en zag twee mensen badend in bloed op straat liggen”, vervolgt de getuige van de moord van de 25-jarige leerkracht RA op de 21-jarige studente KR.

Het drama voltrok zich aan de Suikerrietstraat, Nationaal Project, in de nabijheid van de woning van de studente. Volgens de ooggetuige zou de jongeman de dame hebben gevraagd in de auto te zitten, wat zij zou hebben geweigerd. Op gegeven moment stapte hij uit de auto en bracht haar messteken in de borst en in de halsstreek toe. Daarna bracht hij zichzelf enkele steken toe, kennelijk met de bedoeling ook een einde te brengen aan zijn leven. Een buurtbewoner zag het gebeuren en rende de straat op om bij het meisje eerste hulp toe te passen. Deze pogingen mislukten en kort daarna kwamen de politie en een ambulance.

Beiden zijn in kritieke toestand naar het Streekziekenhuis vervoerd en de dame kwam onderweg te overlijden. Bij de verdachte is onmiddellijk operatief ingegrepen. Het stoffelijk overschot van de vrouw is in beslag genomen. De politie van Nieuw-Nickerie is nog bezig met het onderzoek.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

18-07-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics