Nickerie.Net, zaterdag 28 juli 2007


CCN en WiN fuseren

NIEUW-NICKERIE - De stichtingen Cultureel Centrum Nickerie (CCN) en Welzijn instituut Nickerie (WiN) gaan nu samen onder de naam WiNgroep verder met het verlenen van diensten aan de gemeenschap van het district Nickerie. De samenwerkingsovereenkomst is op 10 november vorig jaar ondertekend tussen de besturen van de organisaties. Na negen maanden zijn alle formaliteiten geregeld, zodat de organisaties onder deze nieuwe naam verder kunnen.

Tijdens een persconferentie zal het nieuw bestuur van de WiNgroep worden gepresenteerd. Antion Elias, ondervoorzitter zegt dat zijn organisatie er vanuit gaat dat zij met de nieuwe constructie de Nickeriaanse gemeenschap nog beter van dienst kan zijn. Volgens hem zal dit bestuur de gemeenschap ook informeren over de huidige activiteiten van de WiNgroep, de nieuwe activiteiten op korte termijn en die op lange termijn.

De stichting Cultureel Centrum Nickerie heeft als doelstelling het behartigen van de sociale en culturele belangen van de plaatselijke gemeenschap, terwijl het Welzijn instituut Nickerie probeert een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg en welzijn in het district Nickerie. Het CCN beschikt over een terrein en enkele gebouwen waarin een bibliotheek en enkele kinder/jongerenclubs zijn ondergebracht. Het CCN wil zijn activiteiten uitbreiden met onder meer internetfaciliteiten en kopieermogelijkheden en de jongerenclubs en de bibliotheek moderniseren.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / De Ware Tijd

11-03-2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics