Nickerie.Net, dinsdag 31 juli 2007


Stembureaupersoneel JP-verkiezing Nickerie krijgt instructies
Geplaatst: 30/07/2007

Nickerie -  Zaterdagmiddag heeft het personeel dat de stembureaus tijdens de komende jeugdparlementverkiezing zal bemensen, instructies ontvangen. Hiervoor reisden naar Nickerie Valerie Lalji, die deel uitmaakt van de verkiezingscommissie en de heer S. Reemnet van het Centraal Bureau voor Burgerzaken. Lalji zei in een interview dat het district Nickerie 20 stembureauís zal hebben en dat hiervoor 100 personen zijn aangetrokken om deze op 3 augustus te bemensen.

Kandidatenlijst Jeugdparlementsverkiezing

District Nickerie

01 Badri Sangeeta Hemakoemarie
02 Barclay Ummaira Ellenjane
03 Chotkoe Dennis Roy
04 Fraser Dennis Roy
05 Goerdayal Menoedjkoemar
06 Jagmohansingh Hansraj Ashwin
07 Jairam Kishan Jayand
08 Jhakry Nisha
09 Kago Benvenito Romario
10 Lieveld Darrel Albion
11 Misiekaba Jo-Ann Sifra
12 Moerahoe Rabindranath
13 Mohan Suraj Shakti
14 Premcharan Ruwisha
15 Ramnath Tjitenderpersad Dinesh
16 Singodjojo Aiviek Poniman
17 Toelaram Soerekha Nalinie
Foto 1: Een deel van de JP kandidaten tijdens campagnevoering in een gezellig onderonsje afgelopen zaterdagmorgen.
Foto 2: De heer Reemnet geeft uitleg aan het stembureau personeel van Nickerie in de CCN schouwburg.

Zo is aangegeven dat het stembureaupersoneel zich strikt dient te houden aan de regels. Elk stembureau zal bestaan uit vijf personen die elk een aparte taak zullen hebben. Reemnet deed een beroep op het personeel om op tijd hun stemkit af te halen op het districtscommissariaat. Voorts moeten de mensen op de stembureaus erop letten dat zij de juiste lijsten in handen hebben, op tijd aanwezig zijn op de stemlocatie en ook op tijd de stembussen openen en sluiten. Reemnet gaf het personeel nadere uitleg over de inrichting van zo een stembureau.

Er zal van negen uur ís morgens tot en met een uur namiddag gestemd kunnen worden op de scholen die als stembureau zullen dienen, terwijl op de verschillende BO-kantoren in de verschillende ressorten stemming zal plaatsvinden tussen negen uur ís morgens tot en met zes uur in de namiddag. Het district Nickerie telt zeventien kandidaten voor een plaats in het Nationaal Jeugdparlement. Van de zeventien zullen er drie worden gekozen. Een stembiljet is geldig wanneer maximaal drie vakjes en minimaal een vakje goed en duidelijk is rood gekleurd.Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

31-07-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics