Nickerie.Net, vrijdag 03 augustus 2007


Jeugdparlementverkiezingen in Nickerie naderen ontknoping

 Geplaatst: 03/08/2007

Nickerie -   De JP- kandidaten van Nickerie: Moerahoe, Goerdayal en Ramnath zeggen dat zij een sterke eenheid hebben gevormd, die niet zomaar uit het veld kan worden geslagen. De zelfverzekerde scholieren zeggen dag en nacht te werken om hun achterban steeds te informeren over hun doestellingen, waardoor zij, op de verkiezingsdag zonder enige twijfels de juiste plekken kunnen rood stippen. Zij hebben bewust gekozen om zich op deze manier sterk te presenteren aan de jongeren van Nickerie.

Foto: Het trio Tjitender D. Ramnath, Moerahoe Rabindra en Goerdayal Menoedj gestoken in hun verkiezingskostuum, waarin zij overal rondtrekken

DBS kwam hen gedurende de afgelopen week op het veld tegen tijdens hun campagnevoering in het oosten van Nickerie. Tjitender Ramnath woordvoerder van het trio, deelde DBS mede dat zij hun best doen om langs alle scholen te trekken. Zij motiveren jongeren om op deze supercombinatie te stemmen. De drie middelbare school studenten noemen zich de vooruitstrevende jongeren ( Progressieve Force) en hebben als verkiezingsleuze Ga op 3 augustus 2007 naar de stembus bij jou op school en stem bewust op de nummers 5, 12 en 15.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriame

03-08-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics