Nickerie.Net, vrijdag 07 september 2007


Lijk aangetroffen bij Huize Francis

NIEUW-NICKERIE - Op het achtererf van het bejaardentehuis Huize Francis is gistermorgen het lijk van de 86-jarige Mohan Banarsi aangetroffen. De man heeft maandag gemeld dat hij weg zou gaan, maar hij zei niet waar hij naartoe ging.

Volgens Richenel Small, beheerder van het tehuis, hoorden bewoners woensdag in de vooravond, iemand kermen op het achtererf. De politie is toen ingeschakeld en die heeft na onderzoek niets gevonden. Ook het achtererf van de buren is onderzocht. De politie trof alleen blaffende honden aan en dacht dat de bewoners van het tehuis dat hadden gehoord.

In de ochtenduren heeft een arbeider die bezig was met werkzaamheden op het erf, het lijk ontdekt. Het ontzielde lichaam lag in een nis. De politie is weer ingeschakeld en een arts die erbij werd gehaald, stelde de dood van Banarsi vast. Er zijn geen sporen van misdrijf aangetroffen en het lijk is afgestaan aan de familie. Volgens Small is Banarsi die avond vermoedelijk de weg naar huis kwijtgeraakt. De man heeft twee jaar in het tehuis gewoond.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

29-08-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics