Nickerie.Net, maandag 10 september 2007


Seniore burgers en pupillen kindertehuizen verwend

Asha Chaturi,10/09/2007

NIEUW NICKERIE - Seniore burgers van Huize Francis en pupillen van kinderhuis Gaytrie en Open Poort zijn zaterdag in de watten gelegd door Telesur. De pupillen van de twee kindertehuizen hebben allemaal een schoolpakket gehad. Mina Kalidien, bestuurslid van kinderhuis Gaytrie, stelt het initiatief van het nationale telecommunicatiebedrijf zeer op prijs. "Dat geld dat wij zouden besteden aan schoolspullen kunnen wij nu aan andere zaken besteden", zegt Kalidien.

Shanisha Moti één van de pupillen van het kinderhuis vindt de middag leuk en heeft genoten van het optreden van Turbo Squad. Zo waren er ook andere activiteiten voor de seniore burgers. Dirk Currie, directeur van Telesur, zegt dat zijn bedrijf naast de commerciële doelen, ook een maatschappelijke verantwoording heeft; hij moet ook investeren in de samenleving.

Eerder op de dag is de eerste Tele G shop in samenwerking met Infinity in het gebouw van Doerga Mall geopend. Op die dag waren er speciale kortingen voor de mensen die een mobiel of SIM kaart kochten. Vishaal Harrylall die een compleet mobiel toestel heeft gekocht, zegt dat Telesur eerder had moeten komen met zulke acties. Hij vind de prijzen redelijk en heeft gebruik gemaakt van de kortingenactie. -.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

10-09-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics