Nickerie.Net, vrijdag 28 september 2007


Coronie vraagt om eigen dc

Totness -  De heer M. Lamsberg van Coronie heeft aan DBS gezegd dat hij een beetje ontevreden is dat zij nog steeds geen permanente districtscommissaris (dc) hebben. Aangezien dc Ingward Walden in afwachting van zijn pensionering met verlof is, neemt de dc van Nickerie, Bhagwatpersad Shankar, waar.

Deze kan niet elke dag aanwezig zijn in Coronie. ‘Hij is dus de burgervader van twee gebieden. Wij willen graag een eigen dc,’ zegt Lamsberg, ‘en met mij vele andere Coronianen.’ Hij hoopt dat de President en de minister van Regionale Ontwikkeling, Michel Felisie, er werk van maken dat de aangestelde persoon heel gauw geďnstalleerd kan worden als de burgervader van Coronie.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

27-09-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics