Nickerie.Net, vrijdag 28 september 2007


Buitenlandse belangstelling voor SML

PARAMARIBO – Investeerders uit de Caricom en Nederland hebben belangstelling voor de roerende en onroerende goederen die de Stichting Machinale Landbouw (SML) te koop heeft aangeboden. Dit bevestigt SML-directeur Tilak Sharman in gesprek met de krant. Sharman zegt dat er een gezonde ‘competition’ bestaat over de verkoop van het bedrijf. Het bedrijf heeft in een persbericht aangegeven dat buitenlandse investeerders belangstelling hebben getoond voor de 2de openbare inschrijving die op 2 oktober wordt gehouden.

Het is bij de eerste openbare inschrijving niet gelukt om de middelen te genereren om aan de schulden te voldoen. Nu de buitenlandse investeerders op de trap staan om ook een gooi te doen zal het volgens Sharman wel lukken om het gewenste bedrag binnen te halen. De verkoop van bedrijfseigendommen moet erin resulteren dat de schuldeisers betaald worden. Volgens Sharman is door belangstellenden veel informatie ingewonnen via de website van de SML. De verschillende Surinaamse ambassades hebben de inschrijving eveneens onder de aandacht gebracht van potentiële investeerders. De verwachting is dan ook dat voor de onroerende goederen hogere aanbiedingen gedaan zullen worden op de volgende veilingdag.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

28-09-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics