Nickerie.Net, dinsdag 02 oktober 2007


Openbare markt Nickerie heeft marktmeester

NICKERIE - Dawoed I. Khodabaks (45) is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe marktmeester van de openbare markt in Nieuw-Nickerie. Hij volgt oud-marktmeester Vlugman op, die langer dan een jaar geleden de dienst heeft verlaten vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Sinds toen is deze functie waargenomen door Margriet Kyte.

Dawoed Noer Khodabaks - Marktmeester NickerieDe nieuwe marktmeester komt uit het bedrijfsleven en van hem wordt verwacht dat hij de openbare verkoopplaats aantrekkelijker maakt. "Ik zie de functie als een uitdaging, waarbij ik veel zal afkijken van de andere markten in ons land en daarbuiten. Het gezicht van onze markt zal behouden worden, maar er zal wel veel veranderen", zegt Khodabaks.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

01-10-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics