Nickerie.Net, vrijdag 12 oktober 2007


Ied-Ul-Fitre wensen uit het Vaticaan
Geplaatst: 12/10/2007

Rome-  Ter gelegenheid van Ied-Ul-Fitre, het feest aansluitend bij het beeindigen van het Islamitisch vasten in de maand Ramadaan, hebben de diverse overkoepelende moslimorganisaties een felicitatieboodschap ontvangen vanuit het Vaticaan.

In deze gelukwensboodschap wordt verwezen naar de hernieuwde kracht die moslims verkrijgen na het volmaken van deze vastenperiode. In het kader van de dialoog tussen de verschillende godsdiensten wordt opgeroepen om een cultuur te stimuleren van vrede, solidariteit en respect voor elkaar, alsook voor normen en waarden en voor het verbreden van vriendschappelijke banden tussen de gelovigen van de diverse religiŽn.De felicitatieboodschap van het Vaticaan eindigde met de wens aan de totale Surinaamse moslimgemeenschap voor gezondheid, waardigheid en voorspoed.Deze gelukwens boodschap was ondertekend door de voorzitter van de Pauselijke Concilie voor Interreligieuze Dialoog, de heer Jean Louis Cardinal Tauran en de secretaris, Aartsbisschop Pier Luigi Celata.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

12-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics