Nickerie.Net, zaterdag 13 oktober 2007


DC Shankar: ‘Doekhie heeft onanie voor televisie’
Geplaatst: 12/10/2007

Nickerie -  Via de plaatselijke media heeft de parlementariër tevens oud dc Rashied Doekhie dc Bhagwatpersad Shankar flink door het slijk gehaald. Er zou gesjoemeld zijn met donatiegelden tijdens een trip van het personeel naar Moengo. Volgens Doekhie heeft hij klachten van delen van het personeel op het commissariaat dat zij dorst en honger hebben geleden. Zij hebben geen goede voeding gehad tijdens hun verblijf.

Doekhie zegt zich af te vragen wat er met het opgehaalde geld is gebeurd en dat de DC die de leiding heeft gehad, ook nog geen verslag voor kan houden. “Hij moet tenminste weten wat er met dat geld is gebeurd,” zegt Doekhie met gefronste wenkbrauwen. “Laat Shankar niet proberen het verdwenen geld uit een andere pot te halen en dit te presenteren als een kloppend verslag.” Het schijnt volgens Doekhie dat het geld is opgedronken in Black Labels wat wel een kwalijke zaak is. Doekhie zei ook dat het goed is om te weten dat bepaalde mensen hun historie erop wijst om ze liever niet in commissies te zetten waar er met gelden van derden wordt gewerkt. Volgens hem zijn deze figuren nog recidivisten op dat gebied. Ondanks de vele klachten zei Doekhie, dat dc Shankar steeds zijn best doet, maar dat er altijd een addertje in het gras schuilt dat maakt dat dingen verkeerd uitpakken.

 ‘Misschien dat Shankar op deze punten moet gaan werken om sterker voor de dag te komen. Punt is: er zijn onregelmatigheden geconstateerd, geld is verdwenen en mensen hebben honger geleden.’ Dc Shankar geconfronteerd het Doekhie’s reacties zei dat hij hem heeft gevolgd op de televisie. ‘Doekhie beweert allerlei goede dingen van mij en ik ken hem vanuit zijn perceptie als een sportieve, joviale en bovenal een kundige man. Als hij mij vriend noemt, waarom consulteert hij deze vriend niet voordat hij dingen op de televisie gaat zeggen, waar, hij met bewijzen, straks spijt van zal hebben’, zei DC Shankar aan het begin van het interview met DBS. De oud- dc tevens dc zonder functie had met de beschikbare informatie de huidige dc moeten raadplegen.  Echter doet Doekhie dit niet’, zegt Shankar.

Hij vraagt zich af of de persoon van Rashied Doekhie onanie (red. zelfbevrediging) heeft voor televisie en zich zo bevredigd voelt om over allerlei hoorzaken te praten. Shankar zei verder dat zulk een gedrag een parlementariër als Doekhie van geen kanten siert. Communiceren via de tv met het gezag is schandelijk voor iemand als Doekhie. Zo breng je geen interactie op gang. Shankar gaat ervan uit dat Doekhie bang is om “face to face” zijn verhaaltje te komen doen. De burgervader heeft ook gezegd dat als Doekhie over harde bewijzen beschikt,hij ermee naar de politie en naar de PG mag gaan. De samenleving zomaar opschrikken, hiermee zal Doekhie niks bereiken. Wel gaf Shankar aan het einde van het interview aan dat de onderlinge relatie wel prima is.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

12-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics