Nickerie.Net, vrijdag 12 oktober 2007


Landbouwer Nageswar: 'Dewan Sharman moet nog veel leren’

NICKERIE – Leden van de Verenigde Hervormingspartij (VHP) in Nickerie zijn niet te spreken over de wijze waarop Dewan Sharman de partij via de pers heeft besproken. “Waar haalt hij de informatie vandaan dat de partij bezig is dood te bloeden en maar 3 zetels zal halen bij de volgende verkiezingen?”, vraagt een zeer verontwaardigde landbouwer Kumar Nageswar zich af.

“Sharman moet weten dat er nog vorig jaar verkiezingen zijn gehouden binnen de VHP en dat Ramdien Sardjoe hieruit als voorzitter is herkozen.” Volgens de Nickerianen heeft Sharman geen gevoel voor de partij, “anders zou het de partij niet zo in het openbaar bespreken.” Opgemerkt is dat de VHP een van de oudste partijen van Suriname is en deze nog bestaat dankzij de wijze waarop leiding is gegeven aan de partij. De VHP’er zegt vol lof te zijn over het functioneren van Ramdien Sardjoe, die ook vicepresident van ons land is. Hij is een echte “bahadur” (=geweldige kerel), meent de landbouwer. “Zolang hij in staat is om leiding te geven, moet hij daarmee doorgaan.” Praktisch elke maand is hij in Nickerie en waar er problemen zijn, worden deze opgelost. “Dat is toch dynamisch!?”, merkt hij op. Nageswar zegt niet te weten waarover Sharman het heeft als deze praat over jong kader.

Chandrikapersad Santokhi van Justitie, Kermechend Raghoebarsing van LVV, Ganeshkoemar Kandhai van OW en personen die op de verschillende ambassades zijn aangesteld, zijn volgens hem jonge kaderleden die genoeg dynamiek aan de dag leggen en het heel goed doen.

Hij denkt dat Sharman eerst binnen de religieuze organisatie waartoe hij behoort naar oplossingen moet zoeken voor de gerezen problemen. “Sharman kan nog veel leren” meent de landbouwer die ervan overtuigd is dat de assemblee-, districts- en ressortraadsleden van de partij nog volledig achter het bestuur-Sardjoe staan.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

10-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics