Nickerie.Net, dinsdag 16 oktober 2007


TAS beslist: ‘Interconnectie 29 oktober 2007’
Geplaatst: 16/10/2007

Paramaribo -  Op uiterlijk 29 oktober 2007 moet de interconnectie een feit zijn. De TAS liet haar tanden zien en gaf de opdracht dat geheel volgens de nieuwe Telecommunicatiewet uiterlijk 18 oktober de interconnectie overeenkomsten tussen de drie bedrijven moet zijn afgerond. Digicel’s directeur Philip van Dalsen: ‘Dit is erg goed nieuws voor Digicel Suriname en ook voor de bevolking van Suriname.

Concurrentie op de telecommunicatiemarkt wordt eindelijk een feit.’ Van Dalsen is heel blij dat de TAS eindelijk de beslissing heeft genomen nadat de minister van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) de vorige week aangaf dat het interconnectie probleem eind oktober volledig moet zijn opgelost. ‘Suriname mag uitkijken naar innovatieve producten voor zowel de consumenten als voor de zakelijke markt.Vele ondernemingen hebben reeds te kennen gegeven dat ze heel graag met Digicel in zee willen en dat is voor ons een duidelijk signaal.’

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

16-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics