Nickerie.Net, zaterdag 20 oktober 2007


Minister Celsius Waterberg naar Nickerie
Geplaatst: 19/10/2007

Nickerie -  Minister drs. Celsius Waterberg van Volksgezondheid zal vandaag in Nickerie zijn voor een presentatie in hotel Concorde met als thema “Volksgezondheid in het decentralisatieproces”. Volgens Samuel Wens, voorzitter van het Marron Collectief Nickerie, is dit een unieke presentatie daar Nickerie de primeur heeft om als eerste kennis te maken daarmee.

Vernomen is verder dat de mogelijkheid zal bestaan om met de minister en een panel, bestaande uit dokter Kries Matai, SZN-directeur Ravin Changoer, verpleegkundige Ruben Seedo en een vertegenwoordiger van het commissariaat, van gedachten te wisselen over issues de gezondheidszorg rakende. Met het aandragen van bouwstenen voor een betere gezondheidszorg voor ons allen zal de minister verder werken aan zijn beleid.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

19-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics